joi, 11 noiembrie 2010

Joc cu cristale

Cuartz Roz si Ametist

Ce sunt cristalele? 
Răspunsul poate fi găsit în mai multe moduri.
1. Din punct de vedere fizic, cristalele sînt apă fosilizată. Ele iau naştere atunci cînd apa se combină cu un element în anumite condiţii de presiune, temperatură-şi energie. Cînd există aceste condiţii, apa va provoca (sau permite?) transformarea elementului în cristal.
2. Din punct de vedere metafizic, apa - izvor al vieţii - permite unui membru al regnului mineral să ajungă în forma unei fiinţe mai unitare şi ordonate, tinzînd spre o dezvoltare superioară în cadrul universului.
Siliciul, sub formă de nisip, se combină cu apa şi rezultă bioxidul de siliciu sau cristalul de cuarţ


Copac feng shui - Cuart roz
Copac feng shui - Acvamarin
In feng shui, cuartul roz este folosit in tot ceea ce tine de relatii si dragoste. Datorita proprietatilor extraordinare pe care le detine aceasta minunata piatra, maestrii feng shui din toata lumea folosesc cuartul roz pentru a remedia problemele din relatii sau dragoste, prin folosirea acestuia sub forma de bijuterii , copacei sau diverse figurine.
Ametistul este cristalul semipretios care poseda cea mai inalta energie spirituala, avand puterea de a calma mintea si emotiile, aducand o stare de pace. Cunoscut ca si maestru vindecator, ametistul este cristalul cel mai des folosit in meditatie pentru activarea claritatii gandurilor si reducerea furiei, reducerea anxietatii, a stresului sau a depresiilor.
Un Copac feng shui din aventurin aduce prosperitate si succes in afaceri, confera: echilibru, pace, inspiratie, energie, prosperitate, succes, noroc la jocuri de noroc, calitati de lider. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu