luni, 5 august 2013

Luni 2013 August 5 ?

Am inceput ziua cu slalom prin metroul bucurestean. Palpitant! mai ales ca azi la 7.30 in statia unirii era lume ca la manifestatie. S-a terminat vacanta? S-au intors "muncitorii" din concedii? Nu draga, au venit trenurile din ambele sensuri si culmea au oprit in statie chiar cand sa te produci tu printre noi :))
Il sarut, ne despartim, fiecare spre datorie, astept si cat astept ce sa citesc? ce sa fie? Dieta vietii :)) amuzant sau nu, chiar asa se numeste. Citesc ... o prietena chiar a slabit ... desigur citesc diverse nicidecum cartea si descopar articolul:
http://mauricemunteanu.tumblr.com/post/55688356811/kilograme-vs-atitudine-o-chestiune-de-fond
Doamne! legea atractiei, chiar functioneaza!
Abandonez ideea de a citi cartea si concluzionez ca diseara cu sau fara dieta fac tae bo, asa ca totul o sa fie cum o sa fie ... legea atractiei functioneaza!
Brusc trec de la o stare de cinism la o stare de veselie. Reactie normala pentru o artista. Si zau ca azi o sa termin tot ce am inceput ... si ce sa vezi ? s-au terminat bateriile la de mouse. Ma enervez, ma amuz, ma uit la cei din jur, ei nu inteleg drama prin care trec. Puf! vine solutia, scot o baterie de la telefonul fix. Solved! 
Sa vedem ce mai termin azi... sper ca un tablou pe care-l vizualizez de multa vreme.
Nu sunt un mare fan USA, dar imi place promovarea unui auto produs intr-un fost oras de top, aflat acum in faliment. 
Desi este 2013 multe chestii frumoase se intampla. Se intampla fie ca le vedem fie ca nu ... depinde doar de noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu